Pe 17 decembrie, în cadrul show-ului de lupte, FEA CHAMPIONSHIP FULL-DRIVE, va avea loc lupta de titlu după regulile K-1 în divizia feminină

19.10.2022

Pe 17 decembrie, în cadrul show-ului de lupte, FEA CHAMPIONSHIP FULL-DRIVE, va avea loc lupta de titlu după regulile K-1 în divizia feminină STRAWWEIGHT între reprezentantele Turciei și Armeniei!

Funda Alkayis este deja cunoscută în rândul fanilor FEA CHAMPIONSHIP, deoarece a luptat de 3 ori în cadrul proiectului. Acesta are caracterul unei adevărate luptătoare și nu este obișnuită cu lupte ușoare. Deține o vastă experiență obținută în diverse organizații și campionate mondiale. La profesioniști, a câștigat de 35 de ori, fiind învinsă doar de 6 ori. Este de 27 de ori campioană a Turciei, campioană mondială și europeană WBC, deține titluri de campioană WAKO și IFMA. De remarcat că antrenorul ei este și soțul ei, fost luptător K-1, Ali Alkayis.

Adversarul lui Funda este luptătoarea din Armenia, Hasmik Asatryan. Aceasta este tânără și ambițioasă, fiind supranumită „MILLION”. Ea este, de asemenea, multiplă campioană a Armeniei. La profesioniști, are 10 victorii și 1 înfrângere în palmares. De asemenea, a petrecut 42 de lupte la amatori, câștigând 30, pierzând 4 și încheind 8 lupte la egalitate.

Funda Alkayis are 35 de ani. Țara: Turcia. Oraș: Istanbul. Greutate: 51 kg. Înălțime: 163 cm. Club: ALKAYIŞ Gym. Antrenor: Ali Alkayis. Record: 35 de victorii, 6 înfrângeri.

Hasmik Asatryan are 21 de ani. Țara: Armenia. Oraș: Erevan. Greutate: 51 kg. Înălțime: 159 cm. Record: 10 victorii, 1 înfrângere.

Această luptă de centură va fi o adevărată culminație a serii, bătălia dintre tinerețe și experiență, diferența de vârstă fiind de 14 ani. Funda are experiență din belșug, Hasmik este tânără și ambițioasă!!!

Nu ratați! 17 decembrie, FEA CHAMPIONSHIP FULL-DRIVE! Bilete- afisha.md. LIVE – feafights.tv