! Atenție !  Finalul unei ere …

02.08.2022

! Atenție !  Finalul unei ere …

Salutare prieteni! După cum știți, în ultima perioadă FEA a organizat evenimente mixte, care includeau atât lupte K-1 cât și MMA. Prin urmare, cu scopul de a conferi o identitate unică celor două proiecte ale sale, FEA Kickboxing și Eagles Fighting Championship, turnee profesioniste după regulile K-1 și, respectiv, MMA, în acest an, echipa FEA a decis să vină cu puține schimbări de imagine. Astfel, FEA Kickboxing și Eagles Fighting Championship, devin același brand, FEA Championship.

 

 

 

 

 

 

Decizia privind schimbarea EAGLES FC este și parțial motivată de faptul că Khabib Nurmagomedov care și-a început propriul proiect de arte marțiale mixte în 2020, l-a numit în mod similar „Eagle FC”, creând confuzie în rândul fanilor și experților. Amintim că marca EAGLES a fost înregistrată de către FEA în 2012 și intenționăm să o păstrăm și în continuare, iar centurile EAGLES rămân valabile, mai mult decât atât, vor păstra denumirea EAGLES și în următoarea perioadă.

Site-ul unic pentru ambele stiluri de arte marțiale este www.fea.md

În ceea ce privește evenimentele, vom menține același concept, meciuri FEA Championship după regulile K-1 și după regulile MMA în aceeași zi, satisfăcând astfel preferințele amatorilor ambelor discipline în același timp și, implicit, cu o frecvență mai ridicată decât anterior!

Urmăriți-ne îndeaproape, în curând vom reveni cu informații despre planurile de viitor!