17 decembrie, Artiom Livadari vs Mehmet Ali Meric, FEA Championship Full-Drive, luptă K-1 în categoria de până la 77 kg!

28.10.2022

17 decembrie, Artiom Livadari vs Mehmet Ali Meric, FEA Championship Full-Drive, luptă K-1 în categoria de până la 77 kg!

Artiom Livadari este un luptător tânăr și extrem de promițător. Este membru al BERCUT FIGHT CLUB, unde este antrenat de către Andrei Grosu și Vlad Dima. Artiom se mândrește cu un background profesionist impresiv, care constă din 6 victorii fără pierderi. Are 21 de ani, înălțime-190 cm, greutate- 77-80 kg. El este, de asemenea, câștigătorul campionatelor mondiale de Muaythai și K-1. Livadari este într-o formă excelentă, iar în ultimul său meci a obținut o victorie înaintea timpului alocat, prin knockout tehnic, în fața reprezentantului turc, Fatih Erman.

În următoarea sa luptă se va confrunta cu un alt luptător din Turcia, Mehmet Ali Meric, care deține un record de 10 victorii și 5 înfrângeri, are 21 de ani, greutate – 77 kg, înălțime – 180 cm. El deține și titlul de campion european, este și multiplu campion Turciei.

Lupta se prevede a fi una competitivă și tensionată, iar cine va fi câștigătorul, vom afla pe 17 decembrie 2022. Rămâneți pe fază și nu o ratați!

Ciorescu, Futsal Arena, start 17-00. Bilete- afisha.md. Live- doar feafights.tv !!!