Presa din Romania despre participare lui Adrian Maxim în piramida FEA TAKE OFF FEATHERWEIGH GRAND PRIX !!!

03.03.2023

Adrian Maxim se pregătește intens pentru FEA Championship: „Vreau să aduc centura acasă”

Luptătorul bihorean Adrian Maxim a început anul cu o luptă în China, iar următoarea va fi tot în străinătate. Pe 8 aprilie, Maxim are ocazia să își ia revanșa în fața lui Dmitrii Sîrbu la gala „FEA Championship Full Drive” programată lângă Chișinău la „Ciorescu Futsal Arena”. Maxim se pregătește intens cu câte două antrenamente zilnice, alternând sparring-urile cu lucrul la sala de forță.
Duelul Maxim vs. Sîrbu la categoria 65 kg va fi main-eventul galei și se va desfășura pe durata a 5 reprize a câte 3 minute.
„O să lupt din nou în Republica Moldova, știu că nu mă așteaptă un meci ușor așa că trebuie să dau totul pentru a câștiga lupta înainte de limită. Mă pregătesc cât pot de bine pentru a fi în cea mai bună formă când voi urca în ring. Vreau să aduc centura la Oradea”, ne-a declarat Maxim, care este susținut în programul de pregătire de Agroind, Spielmann Complex, Daconti Casa și MeritaBio.
Adrian Maxim are în palmares centurile WLF din China, AFSO și IFSA din Germania sau DFS în România, luptând și în prestigioasa promoție Glory.
A treia luptă directă
Adrian Maxim și Dmitrii Sîrbu s-au mai luptat de două ori, scorul fiind egal, 1-1. În 2018, bihoreanul l-a învins pe Sîrbu la puncte după ce l-a și trimis la podea în repriza a treia cu o lovitură de dreapta, în gala Colosseum Tournamant. Moldoveanul a egalat disputa în decembrie 2022, fiind declarat câștigător la puncte la „FEA Championship Full Drive”. Organizatorii galei au decis să pună în joc centura categoriei 65 kg în lupta dintre Sîrbu și Maxim, după ce campionul Stanislav Reniță a refuzat să o apere. Campion interimar după ce a câștigat „piramida” din 17 decembrie 2022, Dmitrii Sîrbu are 31 de ani și se pregătește la Serghei Morari Gym și Champion Thai Gym. Gala din 8 aprilie va conține 17 lupte de K1 și MMA, inclusiv două „piramide” la 71 kg și 77 kg.

Sursa BIHON

Adrian Maxim se pregătește intens pentru FEA Championship: „Vreau să aduc centura acasă”