Новости

Publika TV si Pro TV despre show incendiar in finala turneului.

Publika TV si Pro TV despre show incendiar in finala turneului.

 

Show incendiar in finala turneului FEA World Grand Prix. Aseara, la ultima gala din acest an, sportivi de la noi, dar si din strainatate, au luptat pentru centura de campioni. Boxerii moldoveni au obtinut in total 9 victorii. Si fetele au ridicat publicul in picioare, luptand cu indrazneala si determinare.
Dupa ce doua acum doua zile au trecut cantarul oficial si traditionalul duel al privirilor, aseara, luptatorii nerabdatori au organizat un show marca FEA, la futsal Arena FMF, de la Ciorescu. Turneul s-a desfasurat intr-o noua sala, una foarte confortabila atat pentru spectatori, cat si pentru luptatori. 

Dorin DAMIR, PRESEDINTELE ASOCIATIEI FEA: „Dupa traditie, de acum al 11-lea an consecutiv, in luna decembrie, proiect FEA organizeaza gala a anului. Astazi, suntem la una din ele, cred ca cea mai impunatoare din acest an, cu lupte foarte si foarte interesante.”

Prima lupta a serii, la categoria de pana la 67 de kilograme, s-a dat intre ucraineanul Ivan Chayday si reprezentantul tarii noastre Ion Ungureanu. Moldoveanul a fost la inaltime in primul sau meci profesionist, obtinand o victorie meritata la finalul celei de-a 3-a runde.
In ring au iesit si fetele care, la fel, au ridicat spectatorii in picioare. Ucraineanca Vlada Kuharenko a avut-o ca adversara pe sportiva din Gagauzia, Donnei Kelli, luptatoare din proiectul Eagles, care a intrat pe ring cu muzica live.

Totusi, dupa trei runde intense, arbitrii au stabilit remiza intre cele doua adversare, rezultat care nu le-a multumit nici pe una dintre ele.

Donnei KELLI, LUPTATOARE: „Foarte bine m-am descurcat pe ring. Eu consider ca nu a fost corect ca lupta s-a terminat cu o remiza. Am nimerit de mai multe ori. Nu stiu, consider ca ar trebui sa ne mai dea inca o sansa de a lupta pentru a demonstra ca sunt mai buna.”

Vlada KUHARENKO, LUPTATOARE: „Cum mi s-a spus inainte de lupta ca voi bea si manca prin pai, vreau sa-i raspund ca nu fac asta, iar in ring am demonstrat acest lucru. Sper ca revansa o sa aiba loc foarte curand.”

Momentul culminant al serii a fost lupta din finala Grand Prix-ului la categria de 65 de kilograme. Marin Vetrila l-a invins pe pugilistul de peste Prut, Cristian Spetcu. A fost o lupta dinamica si spectaculoasa. Dupa a 2-a runda, oboseala ambilor sportivi a fost vizibila, insa in ultima parte, moldovenul a castigat cu incredere prin decizie unanima. 

Cireasa de pe tort in spectacolul de aseara a fost insa duelul dintre Maxim Bolotov si cunoscutul luptator roman Claudio Istrate. In timpul partidei arbitrul a fost la un pas de a fi facut knock-out. Dupa 4 runde, cei doi la fel s-au despartit indecis, arbitrii oferindu-le o remiza.

Maxim BOLOTOV, LUPTATOR: „Lupta a fost de partea mea. Au fost cateva momente cand adversarul a avut lovituri interzise, dupa comanda stop. Eram convins ca victoria va fi a mea. Nu inteleg de ce s-a oferit inca o runda.”

Victorii au obtinut aseara si sportivii Veaceslav Munteanu, Radu Copaceanu, Victor Apostol, Artur Branza, Nicolae Caraus si Vitalie Matei. Anul viitor, vom afla numele campionilor din categoriile de pana la 65 si + 95 de kilograme.

 

 

 

 Show de zile mari la Gala FEA Kickboxing World Grand Prix. Moldoveanul Marin Vetrilă, unul dintre eroii serii Show de zile mari la Gala FEA Kickboxing World Grand Prix, care a avut loc la Ciorescu. Moldoveanul Marin Vetrilă a fost unul dintre eroii serii, reuşind să câştige turneul-piramidă al categoriei de greutate de până la 65 de kilograme. În finală, Vetrilă i-a fost superior românului Cristian Spetcu şi, la capătul celor trei runde, s-a impus prin decizia unanimă a arbitrilor. Marin Vetrilă a obţinut şansa de a lupta pentru centura de campion cu Stanislav Reniţă. Un alt turneu-piramidă a fost cel al categoriei de greutate de peste 95 de kilograme. A triumfat sârbul Mihajlo Kecojevic, care l-a trimis în knock-out pe albanezul Asdren Gashi chiar în prima rundă. Astfel, în viitorul apropiat Mihajlo Kecojevic poate lupta cu ucraineanul Pavel Juravliov pentru titlul de campion. O victorie spectaculoasă a obţinut moldoveanul Nicolae Cărăuş. În superfight-ul categoriei de până la 85 de kilograme, compatriotul nostru l-a învins prin knock-out tehnic în runda a treia pe reprezentantul Olandei, Guillermo Blokland. Şi Victor Apostol şi-a câştigat lupta prin knock-out. În superfight-ul categoriei de până la 73 de kilograme, moldoveanul l-a învins pe polonezul Kamil Pawlak în runda a doua. Victorii aseară au obţinut şi Constantin Rusu, Vitalie Matei şi Artur Brînză. În total, la Gala FEA Kickboxing World Grand Prix s-au disputat 16 lupte.

  Наши партнеры


Address

Stefan Cel Mare str.159, Chisinau, Republic of Moldova, MD-2004.
Tel:. +373 22 233 983
GSM:. +373 79 406 906
E-mail:. office@fea.md