Новости

PRO- TV MOLDOVA - Spirite incinse la cantarul oficial al turneului FEA World Grand Prix, de la Chisinau.

PRO- TV MOLDOVA - Spirite incinse la cantarul oficial al turneului FEA World Grand Prix, de la Chisinau.

 

Spirite incinse la cantarul oficial al turneului FEA World Grand Prix, de la Chisinau. Nerabdatori sa iasa in ring, sportivii au avut astazi traditionalul duel al privirilor. Unii nu si-au stapanit emotiile si au sarit la bataie - VIDEO


Spirite incinse la cantarul oficial al turneului FEA World Grand Prix, de la Chisinau. Nerabdatori sa iasa in ring, sportivii au avut astazi traditionalul duel al privirilor. Unii nu si-au stapanit emotiile si au sarit la bataie. Marele show va avea loc maine.
Inainte de a-si imparti pumni si picioare, sportivii au trecut de cantarul oficial si au iesit fata in fata, fiecare cu speranta de a vedea frica in ochii adversarului. Cele mai tari lupte programate pentru maine vor fi duelurile dintre Akbar Tairov din Kazahstan si reprezentantul Suediei, Mihailo Kecojevich. 

In a doua semifinala a serii, albanezul Luigj Gashi il va avea ca adversar pe rusul Nadir Gadjiev. Toti cei patru luptatori vor depune maxim efort pentru a se califica in finala. 

Dorin DAMIR, PRESEDINTELE ASOCIATIEI FEA: "Astazi, am asistat la mai multe dueluri, am analizat luptatorii si maine ii vom astepta in ring pentru a ne arata tot pentru ce s-au pregatit ultimele trei luni."
Tot maine, in semifinalele Grand Prix-ului in categoria de 65 kilograme, moldoveanul Marin Vetrila va intra in ring impotriva lui Zahar Pavelko, iar Simon Santana il va intalni pe Cristian Spetcu.  

In prima parte a competitiei vom avea parte de lupte spectaculoase, in care vom vedea tineri sportivi, cum e Ion Ungurean, Veaceslav Munteanu, luptator K-1 si Muay Thai, dar si Radu Copaceanu. In ring vor iesi si fetele. Moldoveanca Vlada Kuharenko o va avea ca adversara pe Donnei Keli, luptatoarea din proiectul Eagles, care din nou isi va incerca puterile in kickboxing-ul profesionist. 

In total sunt programate 16 lupte. Sportivii vor lupta pentru a obtine cupa FEA. Evenimentul va avea loc maine, la Futsal Arena din Ciorescu si va incepe la ora 17 si 30 de minute.


Наши партнеры


Address

Stefan Cel Mare str.159, Chisinau, Republic of Moldova, MD-2004.
Tel:. +373 22 233 983
GSM:. +373 79 406 906
E-mail:. office@fea.md