Новости

În partea doua a turneului FEA Grand Prix, îl vom vedea și pe Artur Brînză.

În partea doua a turneului FEA Grand Prix, îl vom vedea și pe Artur Brînză.

"7 decembrie, Ciorescu Futsal Arena, o nouă locație pentru proiectul FEA Kickboxing. În partea doua a turneului FEA Grand Prix, îl vom vedea și pe Artur Brînză.
Care îl  va avea ca adversar pe luptătorul din Polonia. Vom avea o seară de neuitat cu două Grand Prix-uri cu super dueluri, cu luptători tineri și multe multe emoții" - a declarat președintele FEA, Dorin Damir

 

 

În partea doua a turneului FEA Grand Prix, îl vom vedea și pe Artur Brînză. 


"Am cele mai înalte scopuri care sunt posibile în sportul acesta și am așteptări mari. Cum o să termin, ringul o să arate. Deja o să vedem cum o să meargă lupta. Simt oboseala după fiecare antrenament dar  ne  restabilim și mergem înainte mai departe.
Toți care vor să vadă lupte spectaculoase, frumoase, vă invităm la sala de la Ciorescu.Pentru a petrece timpul mai interesant și mai activ. Cu multă adrenalină . 
Mulțumesc, în primul rînd, părinților că mă susțin. Antrenorului, pentru munca depusă și antrenamentele grele." - a spus luptătorul, Artur Brinza.

 


"Referitor la Artur Brinza, da, este un sportiv care deja s-a confirmat pe ringul FEA.A dat dovadă de calitățile care sunt necesare unui sportiv profesionist, de ambiție, tenacitate. Și, cel mai important, maniera sa spectaculoasă de a duce lupta. El permanent tinde să distrugă, chiar la propriu, adversarul.
Câte o dată încurcă dar ne-am străduit sa nivelăm aceste momente și să devenim mai buni, ca în viitor să se vorbească despre Artur și la nivel mondial" - a declarat antrenorul, Andrei Grosu.


 Share Odnoklasniki
Share on Telegram
Group Instagram

Наши партнеры


Address

Stefan Cel Mare str.159, Chisinau, Republic of Moldova, MD-2004.
Tel:. +373 22 233 983
GSM:. +373 79 406 906
E-mail:. office@fea.md