Новости

ot în seara de 7 decembrie se va lupta și renumitul Vitalie Matei care va avea ca adversar luptătorul din Belgia - Makhi.

ot în seara de 7 decembrie se va lupta și renumitul Vitalie Matei care va avea ca adversar luptătorul din Belgia - Makhi.

 


"Tot în seara de 7 decembrie se va lupta și renumitul Vitalie Matei care va avea ca adversar luptătorul din Belgia - Makhi. Veniți și susțineți luptătorii preferați. Priviți-ne pe feafights.tv.Practicați sportul mergeți înainte și totul va fi bine " A declarat preşedintele FEA, Dorin Damir.
 

"Ajungem la etapa finală pregătirilor. Tot timpul a fost intensiv, ne pregătim la maximum, asta e scopul către succes. Știți, mă bucur forte mult de asta. Așa-s adversarii, noi așa ne creștem, așa ne dezvoltăm.Iarași adversarii nu au fost slabi, asta înseamnă că și eu cred că nu-s slab.

Mă bucură foarte mult acesta, noi așa ne creștem, așa ne dezvoltăm și arătăm capacitățile noastre la maximum. Noi am făcut schema de luptă cu antrenorul, sigur, ne-am pregătit bine de asta. O să vedem a cui tehnica va merge mai bine.Facem iarăși o concluzie pe anul întreg, anul acesta a trecut, să spunem, cu succes 50 la 50. Am avut careva traume.
 
N-am putut să participăm în piramida de patru în Odesa pentru titlu.Dar iarași noi vrem să ajungem acolo. Și cred eu, anul care vine, va fi mult mai interesant și fără traume și sperăm noi să ajungem unde vrem.Cred eu că secretul este munca depusă zi de zi, nu lipsim, nu încercăm, nu ne dăm nici o motivație pentru a ceda. Și cred eu că numai asta nu lasă mult de așteptat și este secretul succesului.

ot în seara de 7 decembrie se va lupta și renumitul Vitalie Matei care va avea ca adversar luptătorul din Belgia - Makhi.


Mă încurajează foarte mult familia. Soția, copii sunt alături tot timpul.
Mulțumesc în primul rând colectivului și la  toată lumea care ne susține și care crede în noi ca sportivi și sânt alături de noi indiferent de eveniment.
Mulțumesc la toți.Pe data de 7 va fi foarte interesant, Ciorescu, cine nu puteţi veni,  priviți feafights.tv. " - a spus Vitalie Matei

"Da, adversarul lui Matei Vitalie, un adversar puternic. E întrebarea retorică. Adică el în ultima perioadă se luptă doar cu adversari foarte puternici, așa e nivelul lui. 
Nivelul foarte înalt. Pregătire evident specială sau tactică mai specială.  Ne pregătim pentru fiecare adversar individual. Fiindcă scriem un puzzle reușit. Sânt secrete dar în linii generale acum ridicăm o dinamică foarte înaltă. Vrem să arătăm un câștig fără discuții, câștig impunator" - a spus antrenorul Vlad Belinschii.


Share Odnoklasniki
Share on Telegram
Group Instagram

Наши партнеры


Address

Stefan Cel Mare str.159, Chisinau, Republic of Moldova, MD-2004.
Tel:. +373 22 233 983
GSM:. +373 79 406 906
E-mail:. office@fea.md