Новости

Toți admiratori, toți fanii proiectului FEA Kickboxing așteaptă reîntoarcerea lui Maxim Bolotov.

Toți admiratori, toți fanii proiectului FEA Kickboxing așteaptă reîntoarcerea lui Maxim Bolotov.

 

"Toți admiratori, toți fanii proiectului FEA Kickboxing așteaptă reîntoarcerea lui Maxim Bolotov. Îi pot bucura pe toți deoarece Maxim Bolotov va participa în acest turneu din 7 decembrie.Adversarul său va fi Claudio Istrate, cunoscutul luptător român. Toți îl așteptăm pe Maxim să revină în ring. Și să vedem dansul lui Maxim, cel cunoscut" - a declarat președintele FEA, Dorin Damir.

 
"Sper că mă veți vedea în toată gloria mea. Totul se va petrece la nivel. Astfel, sper că de data aceasta nu voi dezamăgi pe nimeni. Voi intra în ring cu demnitate. Voi arăta o luptă bună. Mai ales că acesta este sfârșitul anului. Trebuie să obțin rezultate bune. Sunt determinat, dar nu pot face nimic fără sprijinul vostru. Prin urmare, voi face tot posibilul şi imposibilul să vă încânt cu un meci spectaculos și, desigur, o victorie.

Practic, cunosc tactica. Știu cheia de abordare a astfel de luptători.Rămâne doar să aștep ziua judecății de pe 7 decembrie. Sunt pregătit și aștept cu nerăbdare această luptă.  În afară de lupte, desigur că am o activitate preferată. Ceva bun pentru suflet. Îmi place să fac muzică, să mixez, să creez ceva propriu . În acest fel trec peste momentele stresante. Când te antrenezi, depui mult efort și trebuie să te mai şi relaxezi. Pentru mine, relaxarea este când merg la studio, îmi creez ceva al meu, o melodie ce-mi cântă în cap și o eu aduc la viață. Invit toată lumea la acest eveniment, dar dacă nu aveţi ocazia să veniţi la turneu, vizionaţi-l în direct la feafights.tv

Toți admiratori, toți fanii proiectului FEA Kickboxing așteaptă reîntoarcerea lui Maxim Bolotov.

 


În primul rând, vreau să-i mulțumesc președintelui, Igor Dodon, pentru imensul sprijin. Vreau să mulțumesc tuturor celor care mă susțin. Nu vă voi dezamăgi!!! Oh, încă sunteţi aici, nu va fi dans, va fi luptă!!! ”- a declarat Maxim Bolotov.

"Da, Maxim Bolotov e pregătit foarte bine. Cred eu că ce-l va diferenția de luptele precedente, e marea dorință de a lupta. Acum el deja practic a reînviat, așa să spunem, ca luptător. Are o dorință enormă. Ce ține de dans, la dânsul asta e o cheste individuală Da, de bună dispoziție, mai mult ca precis” - a declarat antrenorul Vlad Belinschi.
 

"Acestea sunt emoții de nedescris pentru o mamă; fiecare mamă m-ar înțelege dacă fiul lor ar intra în ring. Cel mai important este că totul să se petreacă fără traume, aceasta e cel mai esenţial.  De restul se va ocupa el în ring.

Se mai întâmplă să-i dictez ce să mănânce. Și cum să se comporte, pentru că și eu am fost sportivă în tinereţe, așa că știu puțin regimul. De aceea, de obicei, încerc să fiu mereu alături de el într-un fel sau altul..

Vorbesc întotdeauna direct, nu încerc să o iau pe ocolite. Spun ce am de spus și îl critic des. Din acest motiv, este uneori frustrat. Mama, ce  nu iţi mai place? – întreabă el. Nu-mi plac câteva momente - răspund eu.  Pentru că ceea ce îi spun eu, nimeni altcineva nu o va face. Vreau o luptă spectaculoasă și, cel mai important, fără traume ”- a declarat mama lui Maxim Bolotov


Share Odnoklasniki
Share on Telegram
Group Instagram

Наши партнеры


Address

Stefan Cel Mare str.159, Chisinau, Republic of Moldova, MD-2004.
Tel:. +373 22 233 983
GSM:. +373 79 406 906
E-mail:. office@fea.md