Новости

Tot în seara de 7 decembrie se va lupta și renumitul campion din categoria de 77 de kg, deținătorul centurii - Constantin Rusu

 

Tot în seara de 7 decembrie se va lupta și renumitul campion din categoria de 77 de kg, deținătorul centurii - Constantin Rusu

 

"Tot în seara de 7 decembrie se va lupta și renumitul campion din categoria de 77 de kg, deținătorul centurii - Constantin Rusu”
Vom avea o seară de neuitat cu două Grand Prix-uri, cu super dueluri, cu luptători tineri și cu multe multe emoții. Așa că, veniți și susțineți luptătorii preferați.  Priviți-ne live pe feafights.tv. Practicați sportul, mergeți înainte și totul va fi bine” - a declarat în interviu președintele FEA, organizatorul turneului FEA Kickboxing, Dorin Damir.

 

 


"În primul rând vă aștept pe toți la 7 Decembrie, Futsal Arena, în Ciorescu. Veniți cu toții au să fie niște lupte interesante. Ce pot să spun, adversarul meu este din Belarus, tare nu îl studiez. Antrenorul meu se ocupă de toate chestiile acestea. Eu am o meserie, meseria mea este ca să mă lupt frumos, să mă lupt spectaculos. Pentru voi toți voi arăta o luptă interesantă, o luptă foarte aprinsă, ca la sfârșit de an să țină minte cu toțiii acest turneu ca unul din cele mai grandioase și interesante.

Eu sunt campionul în categoria de 77kg în proiectul FEA, în 71 de kg cu părere de rău am cedat la puncte în extra rundă, dar asta nu-i mare eșec pentru mine.
Deoarece și din pierdere eu îmi iau lecția. Și noi oricum ne întorcem la capitolul dat și centura oricum o aducem acasă.
Asta a fost prima data când am făcut 71 de kg. Acuma voi lupta în categoria de până la 73 de kg. Eu sper că veți aprecia forma în care voi fi. Și veți vedea că Constantin Rusu învață din greșelele lui și de fiecare data arată lupte tot mai spectaculoase.

În primul rând aș vrea să mulțumesc familiei mele LION pentru susținere, pregătire. Aș vrea să mulțumesc domnului Dorin Damir pentru promovarea mea și a sportivilor din Republica Moldova. Și vreau să invit toți spectatorii și toți fanii, toți cei care mă susțin, să veniți pe data de 7 decembrie, Futsal Arena, să ne susțineți, fiți alături de noi. Noi vă promitem că vor fi lupte spectaculoase și interesante” - a declarat Constantin Rusu


Tot în seara de 7 decembrie se va lupta și renumitul campion din categoria de 77 de kg, deținătorul centurii - Constantin Rusu

 


 


Share Odnoklasniki
Share on Telegram
Group Instagram

Наши партнеры


Address

Stefan Cel Mare str.159, Chisinau, Republic of Moldova, MD-2004.
Tel:. +373 22 233 983
GSM:. +373 79 406 906
E-mail:. office@fea.md