Новости

"Sunt focusat doar pe câștig, muncim la maximum la pregătire" - a declarat Nicolae Caraus

"Sunt focusat doar pe câștig, muncim la maximum la pregătire"  - a declarat Nicolae Caraus

 

"7 decembrie, Ciorescu Futsal Arena, o nouă locație pentru proiectul FEA Kickboxing. 
Îl vom vedea pe Nicolae Carauș care a luptat și în proiectul FEA Kickboxing la Odessa, în vara aceasta. 

Va avea ca adversar luptătorul din Olanda, Blockland. Vom avea o seară de neuitat cu două Grand Prix-uri, cu super dueluri, cu luptători tineri și cu multe multe emoții. Așa că, veniți și susțineți luptătorii preferați.  Priviți-ne live pe feafights.tv.
Practicați sportul, mergeți înainte și totul va fi bine" -  a declarat în interviu Președintele FEA, organizatorul turneului FEA Kickboxing, Dorin Damir.
 
 
"Sunt focusat doar pe câștig, muncim la maximum la pregătire, mai avem încă puțin în faza pregătirilor și continuăm în temp foarte mare pentru a arăta o luptă foarte frumoasă și incendiară. 

Fiecare adversar este diferit în felul său,fiecare este puternic în modul lui dar fiecare are pregătire aparte și încet încet acumulăm toată forța pentru a arăta în luptă ceea ce am pregătit în timpul pregătirilor. Pentru mine merge tot în acealași timp, deja careva nuanțe am schimbat, careva am mai adaugat, ce erau minusuri la mine. Și muncim mai departe. Despre adversar. Este un  adversar destul de puternic, ca oricare adversar de până acuma. Însă muncim maximal în sala de antrenament ca să arătăm rezultatul dorit la sfârșit.

Toți cei care vor să fie alături de mine pe data de 7 decembrie, vă așteptăm pe  toți la Ciorescu Futsal Arena. Sau cine nu avea posibilitatea, priviți-ne pe feafights.tv. Mulțumesc foarte mult familiei mele care este mereu la baza acestei pregătiri. Mulțumesc antrenorului, la toată echipa și toți care mă susțin" - a declarat Nicolae Caraus

"Referitor la lupta lui Nicolae Carauș care ne așteaptă. Desigur noi știm că publicul dorește knockout, să fie lupta spectaculoasă și ne vom strădui să facem aceasta, dar nu ne axăm pe acest moment fiind că dese ori poate încurca. Eu îi cer lui Nicolae să ducă o luptă deșteaptă și cel mai important spectaculoasă" - a punctat antrenorul, Andrei Grosu.


Наши партнеры


Address

Stefan Cel Mare str.159, Chisinau, Republic of Moldova, MD-2004.
Tel:. +373 22 233 983
GSM:. +373 79 406 906
E-mail:. office@fea.md