FEA CHAMPIONSHIP EQUINOX – tickets on sale!

24.07.2023

Primele bilete pentru turneul FEA CHAMPIONSHIP EQUINOX sunt deja disponibile în vânzare!

Dragi fani și entuziaști, pregătiți-vă să vă luați porția de acțiune, deoarece primele bilete pentru turneul FEA CHAMPIONSHIP EQUINOX sunt deja disponibile. Asigurați-vă locul la acest eveniment achiziționându-vă biletele de pe site-ul afisha.md.
Grăbiți-vă să prindeți cele mai bune locuri la cel mai anticipat turneu al acestei toamne, FEA EQUINOX!
23 septembrie 2023, CIORESCU FUTSAL ARENA, deschiderea la ora 17:00

23 septembrie 2023, FEA EQUINOX – un eveniment epic în lumea artei marțiale!

În cadrul turneului, va avea loc o luptă de titlu explozivă în categoria de greutate până la 71 kg, confruntându-se reprezentantul Republicii Moldova, Vitalie Matei, și forța devastatoare din România, Călin Petrișor. Ambii luptători au parcurs un drum lung spre această bătălie de campionat și pe 23 septembrie vom descoperi cine va încheia seara cu centura mult dorită. FEA LIGHTWEIGHT CHAMPIONSHIP. Vitalie Matei vs Călin Petrișor!
Ne mai așteaptă două Grand Prix-uri, două piramide în categoriile de 77 kg și 85 kg.

FEA Equinox Grand Prix Welterweight Tournament!
1st SF – (Moldova) Cornel Lîsîi vs Costin Dinu (România)
2nd SF – (Ucraina) Eduard Koroli vs Unal Alkayis (Turcia)

În categoria de 77 kg, țara noastră va fi reprezentată de Cornel Lîsîi, care se va duela în prima semifinală cu luptătorul român Costin Dinu. În cea de-a doua semifinală, confruntarea se anunță între ucraineanul Eduard Koroli și Unal Alkayis, din Turcia. Această piramidă vine cu o notă de suspans, având în vedere că Koroli și Lîsîi s-au întâlnit anterior, iar victoria a aparținut lui Koroli. Acum, aceștia se pot revedea doar în bătălia finală, astfel că motivația și setea de revanșă sunt la cote maxime. De asemenea, trebuie menționat că învingătorul din această piramidă va fi desemnat pretendentul la lupta de titlu împotriva lui Artiom Livadari.

FEA Equinox Grand Prix Middleweight Tournament!
1st SF – (Moldova) Maxim Zaplitnii vs Berk Duzenli (Turcia)
2nd SF – (Ucraina) Aleksey Liubchenko vs Ionuț Busuioc (România)

În categoria de 85 kg, intră în scenă cunoscutul și necruțătorul luptător din Republica Moldova, Maxim Zaplitnii. În prima semifinală, va avea parte de o confruntare de proporții cu reprezentantul Turciei, Berk Duzenli, care se mândrește cu un palmares impecabil de 9 victorii fără înfrângeri.
În cea de-a doua semifinală, Aleksey Liubchenko din Ucraina va intra în ring împotriva tânărului prospect român, Ionuț Busuioc. Liubchenko, la 30 de ani, îl va confrunta pe adversarul său de doar 19 ani. Această semifinală promite un spectacol exploziv. Cine va păși în finală și cine va ridica trofeul vom afla pe 23 septembrie – nu ratați această seară plină de adrenalină și acțiune!