Constantin Rusu vs. Mina Manoli!!! Super luptă în categoria de 77kg.

20.08.2020


Constantin Rusu vs. Mina Manoli!!! Super luptă în categoria de 77kg.

Această super luptă va fi foarte așteptată de toți fanii kickboxing-ului. Constantin Rusu este campionul curent în această divizie, deci pentru el, această luptă va servi drept probă de forță. Rusu este un luptător înflăcărat și versatil. Și brațele și picioarele acestuia sunt bine setate.

Are experiență. Constantin a câștigat 23 de lupte, a suferit trei înfrângeri și a încheiat o luptă la egalitate. Rusu are 26 de ani, înălțimea -180cm și este membru al LION FIGHT ACADEMY. De notat că Rusu a participat la piramida de la Odessa, unde a pierdut în  fața actualului campion, Akopyan, în finală.

Mina Manoli, până în acest moment, a concurat în categoria de tranziție de 75 kg. Acum însă, a decis să-și încerce mâna în divizia de 77 kg. Până acum, record-ul lui Manoli este de 4 victorii și o înfrângere. El este cu 3 ani mai tânăr decât Rusu, are 23 ani. Înălțimea lui Manoli este de 177cm. Mina se antrenează la Chișinău, la clubul Champion Thai Gym, sub ghidarea eminentului antrenor, Nicanor Trocin.

Pe 26 septembrie , ringul va fi martorul unui adevărat masacru, deoarece ambii luptători nu sunt obișnuiți să cedeze.

Turneul FEA KICKBOXING din 26 septembrie fi disponibil doar pe platforma feafights.tv.

Urmăriți noutățile, ne așteaptă multe actualizări interesante!!!