Moldova a câştigat Gala Leilor! Luptătorii moldoveni de K-1 au învins, cu 6-5, sportivii de la un club din Rusia

25.02.2013

Un nou spectacol K-1 la Chişinău! Luptătorii din Moldova au fost mai buni decât sportivii din Rusia şi Belarus la Gala Leilor. Sportivii noştri s-au impus cu scorul de 6-5 după 11 lupte de foc.

Luptătorii de la Club Lion au obţinut şase victorii la Gala Leilor. Victor Curtiş, Denis Apăvăloaie, Andrei Terentii şi Victor Rusu şi-au învins adversarii prin knock-out, iar Stanislav Reniţă şi Maxim Răilean au fost declaraţi învingători după cele trei runde.

«Am avut un adversar foarte puternic. După aşa lovituri el trebuia să cadă jos, dar a fost pregătit bine, bravo lui. Până la urmă, a învins cel mai puternic», a spus Maxim Răilean.

«Este un gen de sport pentru bărbaţi. Pentru a obţine victoria, trebuie să te lupţi până la urmă. Sunt fericit că am reuşit să înving şi am demonstrat că am fost pregătit de această luptă», a menţionat Andrei Terentii.

În cea mai aşteptată luptă de la Gala Leilor, favoritul publicului, Pavel Voronin a fost făcut knock-out de rusul Alexandru Cernikov. Pentru organizarea galei K-1 s-au cheltuit aproximativ 10 mii de euro. Învingătorii luptelor s-au ales cu premii băneşti între 300-500 de euro.