Pro-TV — Show incendiar la turneului Eagles Next Level.

17.02.2020

Pro-TV - Show incendiar la turneului Eagles Next Level.

 

Show incendiar la turneului Eagles Next Level. Petru Buzdugan a reusit sa castige in super-duel printr-un knockout, iar Mihail Sarbu si-a intors centura de campion — VIDEO

Show incendiar la turneului Eagles Next Level. Petru Buzdugan a reusit sa castige in super-duel printr-un knockout, iar Mihail Sarbu si-a intors centura de campion. In octagon au fost nu doar lupte, dar si o cerere in casatorie.
Dupa ce s-au duelat din priviri, luptatorii au trecut la adevarata batalie. Au fost 16 partide pline de emotii, pumni si picioare. Petru Buzdugan a reusit sa obtina victorie in super-duelul contra lui Oleg Panhenko, din Ucraina. Lupta s-a incheiat in al patrulea minut din prima runda. Sportivul moldovean l-a trimis in knockout pe adversarul sau.
Petru BUZDUGAN, LUPTATOR: «Urmatorul pas e sa merge spre o noua victorie. Desigur nu pot sa spun ca la fel o sa termin prin K.O, ca o sa termin lupta mai repede. Fiecare lupta ma concentrez. 5-0 mergem mai departe.”
Momentul culminant al serii a fost lupta pentru centura campion. In primul duel, moldoveanul Mihail Sarbu a iesit in octagon impotriva romanului Bogdan Barbu. Sportivul nostru a fost intampinat cu aplauze, iar asta l-a motivat si mai mult. In cea de-a doua runda, Sarbu a aplicat un procedeu pentru a-l face pe rival sa renunte la lupta. Astfel, Mihail Sarbu si-a intors centura, dupa 2 ani.
In urmatoarea lupta pentru centura, la categoria de 70 de kg, s-au intalnit moldoveanul Valeriu Mircea si sportivul din Armenia, Martun Mezhlumyan. Duelul a durat cinci runde, ambii luptatori fiind istoviti de puteri.

Au fost cateva minute de asteptare pana cand s-a anuntat ca Martun Mezhlumyan este invingatorul partidei. Iar sportivul nostru a ramas nemultumit de decizie.
Valeriu MIRCEA, LUPTATOR: «Meciul a mers bine, nu stiu din ce cauza mi-au dat pierdere. Meciul va fi revizionat de comisie, astept explicatie pentru ca nu accept pierderea asta. Meciul asta e 3 la 2 dar eu am castigat.”
Turneul s-a remarcat nu doar prin lupte incendiare, dar si printr-o cerere de casatorie, facuta de ucraineanul Anton Lazebnov.
Victorii au obtinut aseara si sportivii Grigore Albu, Nicolae Gasca, Andrei Frunza, Nicolae Hantea, Ion Taburceanu si Donna Cheli.