Pro TV — Pumni, picoare si knock-out-uri spectaculoase, la o noua Gala K1 la Chisinau.

09.12.2018

Pro TV - Pumni, picoare si knock-out-uri spectaculoase, la o noua Gala K1 la Chisinau.

 

Pumni, picoare si knock-out-uri spectaculoase, la o noua Gala K1 la Chisinau. Stanislav Renita si Alexandru Burduja au fost campionii serii, cei doi castigand cele mai importante centuri puse la bataie.

Nicolae Caraus a oferit faza serii la Gala K1. Revenit in ring dupa o pauza de un an, luptatorul nostru a ridicat publicul in picioare, reusind sa-l faca knock-out in doar 15 secunde pe Janu Da Cruz din Guineea, supranumit canibalul.
In cel mai asteptat duel al galei, Stanislav Renita si-a aparat centura de campion al categoriei de pana la 65 de kilograme. El s-a impus la puncte in fata altui sportiv din tara noastra, Dumitru Sarbu.
Stanislav RENITA, LUPTATOR K1:  «Am avut o mare responsabilitate sa-mi apar centura. Lupta era echilibrata dar undeva eu ceva am dominat si am obtinut victoria.”
O alta centura a fost cucerita de Alexandru Burduja. Luptatorul a castigat piramida in categoria de pana la 95 de kilograme. Intr-o finala destul de echilibrata, moldoveanul l-a invins pe rusul Mihail Tiuterev.
Alexandru BURDUJA, LUPTATOR K1: «A fost o lupta foarte grea. Eu ma asteptam daca sincer si la a patra runda, dar sunt bucuros ca asa a trecut.”
Campionul in categoria de 77 de kilograme, Constantin Rusu, a castigat duelul cu olandezul Chico Kwasi la finalul celor 3 runde.
Catalin RUSU, LUPTATOR K1: «Am sa iau unele lectii de la lupta aceasta si cred ca data viitoare o sa fie o lupta inca si mai buna.”
La feminin, moldoveanca Nadejda Cantar si-a trecut in cont o noua victorie dupa confruntarea cu azera Suad Salimova. Totodata Vitalie Matei a pierdut partida cu belarusul Vadim Vaskov.
Dorin DAMIR, PRESEDINTE FEA: «Asteptam anul ce vine sa ne dea mai multe nume noi, mai multe turnee frumoase.”
O noua Gala K1 la Chisinau ne asteapta pe 30 martie, insa pana atunci, in februarie se va desfasura turneul de lupte in cusca Eagles 11.