Luptătorul moldovean de K-1 Vitalie Matei îl va înfrunta în ring pe Andrei Leuştean

02.10.2018

Luptătorul moldovean de K-1 Vitalie Matei îl va înfrunta în ring pe Andrei Leuştean

Luptătorul moldovean de K-1 Vitalie Matei susţine că nu îi va da nici o şansă românului Andrei Leuştean la turneul «FEA World Series» de la Chişinău.

Pe 6 octombrie cei doi se vor duela pentru centura vacantă de campion în categoria de până la 71 de kilograme, versiunea KOK. Acestă confruntare este capul de afiş al evenimentului, organizat la Sala Polivalentă din capitală.
«Cu cât zeamă este bună, dar dacă este leuştean, o mâncăm aşa cum este. MUSCA Ştiu cum e leuşteanul. L-am gustat de foarte multe ori, dar cred că pe data de 6 nu va fi aşa cum îl ţin în mână», a spus luptător K-1, Republica Moldova, Vitalie Matei.
«Suntem într-o formă ideală, aş spune eu. El se află în una dintre cele mai bune condiţii fizice. Îl cunosc pe Vitalie Matei din 2003», a spus antrenorul Vladislav Belinschi.
De partea cealaltă, ieşeanul Leuştean nu i-a rămas dator luptătorului din Republica Moldova şi i-a transmis un mesaj.
«Bună dimineaţă, Matei! Să ştii că aşa se antrenează mari campioni în tobogan roz, culoarea ta preferată. Nu trebuie să stai să baţi sacul ca nebunul! Am auzit că îţi place zeamă de leuştean. Eu am să-ţi ofer acest pai cadou, ca după meci o să ai mare nevoie de el să-ţi bei zeamă.»
În cadrul serii sunt programate 18 lupte. Turneul este organizat de Asociaţia FEA.