Константин Русу побеждает на турнире в Казани!!!

05.07.2018

Константин Русу побеждает на турнире в Казани!!!

 

 

Константин Русу побеждает на турнире в Казани!!!
Сегодня на турнире ТАТНЕФТЬ в Казани молдавский боец столичного клуба ЛИОН Константин Русу одержал безоговорочную победу в суперпоединке против Сидибе Чейка. Поздравляем Русу с уверенной победой и желаем легкого перелёта домой.
 
Constantin Rusu a triumfat la turneul Tatneft, desfăşurat la oraşul Kazan
Luptătorul moldovean de K-1 Constantin Rusu a triumfat la turneul Tatneft, desfăşurat la oraşul Kazan. Sportivul nostru l-a învins la puncte pe francezul Cheick Sidibé într-un duel din categoria de greutate de până la 80 de kilograme.
Rusu a dominat autoritar, dar adversarul său, deși a fost numărat de două ori, a terminat lupta în picioare.
«Era posibil să fac şi knock-out, dar am fost mai atent, de aceea am câştigat la puncte.  Nu am vrut să fac greşeli, am vrut să lucrez mai calculat. Mai bine să obţin o victorie sigură, decât să fac greşeli», a spus luptătorul K-1, Constantin Rusu.
Constantin Rusu are 24 de ani. El are în palmares 13 dispute pe ringul profesionist el a disputat 13 partide în care a înregistrat 10 victorii, a suferit două înfrângeri şi a terminat o confruntare la egalitate.
Victorie clara pentru Constantin Rusu la Kazan. Luptatorul K1 din Moldova l-a invins in cadrul turneului din Rusia pe un francez 
Victorie clara pentru Constantin Rusu la Kazan. Luptatorul K1 din Moldova l-a invins in cadrul turneului din Rusia pe un francez. Moldoveanul nu i-a dat nicio sansa adversarului sau.
Constantin Rusu l-a invins aseara pe francezul Sidibe Cheick in cadrul turneului din Kazan. Chiar daca duelul s-a desfasurat in debutul eventimentului, moldoveanul a facut spectacol in ring. Rusu a controlat cu inversunare duelul, iar l-a sfarsit arbitrii l-au declarat invingator.