Молдавские СМИ об предстоящем шоу КОК 56.

24.03.2018

Молдавские СМИ об предстоящем шоу КОК 56.

 

Ultimele pregătiri pentru a 56-a ediție a Galei KOK de la Chişinău. Damir: Aşa ceva nu a mai fost. Vom avea super-dueluri

Totul este gata pentru show-ul incendiar ce se preconizează a se produce la cea de-a 56-a ediție a Galei KOK ce va avea loc la Sala Polivalentă din Chişinău sâmbătă, 24 martie. Luptătorii de K-1 au efectuat vizita medicală şi cântarul oficial.
Capul de afiş al evenimentului este duelul pentru centura de campion al categoriei de până la 51 de kilograme dintre compatrioata noastră Nadejda Canţîr şi olandeza Esma Hasshass.
«Ca pentru fiecare sportiv această centură reprezintă ceva decisiv. Pentru mine înseamnă foarte multă muncă. Îmi doresc foarte mult această centură şi ştiu că dacă voi da totul, va fi a mea. Sigur», a declarat Nadejda Canţîr, luptătoare K-1, Republica Moldova.
«M-am pregătit mult de această confruntare. Am fost implicată într-un accident rutier şi timp de 3 luni nu am putut să mă antrenez. Dar între timp mi-am revenit şi voi dobândi centura», a spus Esma Hasshass, luptătoare K-1, Olanda.
Dumitru Sârbu va evolua în «piramida» din categoria de greutate de până la 65 de kilograme. Câştigătorul mini-turneului va beneficia de dreptul de a lupta cu Stanislav Reniţă, care este campionul en-titre în această categorie.
«Cred că am cele mai mari şanse. Apoi ne vom întâlni cu campionul. Băieţii s-au pregătit de asemenea, nu exclud acest lucru, dar sunt la mine acasă», a subliniat Sârbu.
Într-o altă «piramidă» la 77 de kilograme, țara noastră va fi reprezentată de Constantin Rusu şi Dorel Cristian. Până a ajunge să se bată în finală, cei doi sportivi vor trebui să-şi învingă adversarii din semifinale.
«Nu vreau să fac declaraţii premature. Dar pot să spun una: sunt gata sută la sută să câştig piramida», a menţionat Dorel Cristian.
Luptătorul Dănuţ Hurduc din România, de baștină din Bîrlad, arde de dorința de a-și lua revanşa în fața lui Alexandru Burduja pentru înfrângerea suferită în decembrie 2016: «Data trecută am fost foarte aproape. Sunt încrezut înaintea acestui duel şi o să câştig.»
«Este o luptă importantă. Vreau să trec peste Hurduc, să-mi cer din nou lupta cu Ducar şi să pun punct, totuşi», a spus Alexandru Burduja, luptător K-1, Republica Moldova.
«Avem în premieră un turneu din trei părţi. Vom avea 18 lupte. Aşa ceva nu a mai fost. Este clar ca sunt super-dueluri, cum ar fi revanşa lui Hurduc şi Burduja», a declarat Dorin Damir, preşedinte Asociaţia FEA.
O altă confruntare aşteptată cu mult interes este cea dintre marocanul Samir Boukhidous şi cehul Vasil Ducar. Gala KOK de la Chișinău este organizată de Asociaţia FEA.
В субботу в Кишиневском легкоатлетическом манеже пройдет 56-й турнир KOK. 
В самом ожидаемом поединке бойцовского шоу встретятся молдаванка Надежда Канцыр и Надежда Канцыр из Голландии.
«Для каждого спортсмена этот пояс представляет что-то особенное. Для меня — это огромный труд. Очень хочу победить. Отдам всю себя без остатка, пояс будет моим. Без сомнений!», — сказала Надежда Канцыр.
«Много готовилась к бою. Но попала в ДТП и на три месяца пришлось сделать перерыв. Восстановилась. Пояс достанется мне!», — заявила Надежда Канцыр.
Дмитрий Сырбу выступит в пирамиде до 65 кг. Победитель мини-турнира получит право выйти на ринг против действующего чемпиона Станислава Реницэ. 
«Наилучшие шансы у меня. Потом встречусь с чемпионом. Ребята тоже готовились. Не спорю. Но я у себя дома», — отметил 
Дмитрий Сырбу.
В пирамиде до 77 кг Молдову представят два бойца – Константин Русу и Дорел Кристиан. 
«Не хочется делать преждевременных заявлений. Могу сказать одно: к победе в пирамиде готов на 100 процентов», — сказал Дорел Кристиан.  
Румын Дэнуц Хурдук жаждет взять реванш у молдаванина Александра Бурдужи за поражение в декабре 2016 года.
«Впервые турнир разделен на три части. Они включают в себя 18 поединков.Такого раньше не было. Нас ждут суперпоединки. Один из них, конечно, между Хурдуком и Бурдужей», — cообщил президент Ассоциации боев и шоу Дорин Дамир.
Турнир кей о кей организован Ассоциацией боев и шоу.
Gala K1 de maine promite sa fie una din cele mai spectaculoase din istorie. Luptatori din Moldova, Spania, Italia, Maroc si alte tari promit sa faca show pe ring
Gala K1 de maine promite sa fie una din cele mai spectaculoase din istorie. Luptatori din Moldova, Spania, Italia, Maroc si alte tari promit sa faca show pe ring, victoria fiind singura optiune pentru ei. Moldoveanca Nadejda Cantir este in fata celei mai mari provocari din cariera sa.
Cireasa de pe tort la Gala K1 de la Chisinau va fi lupta dintre Nadejda Cantir si olandeza Esma Hasshass, pentru centura de campion in categoria de 51 de kilograme. Titlul mondial in divizia feminina este pus la bataie in premiera. 
Nadejda CANTIR, LUPTATOARE MOLDOVA: «Cand incepem cariera sportiva, vrem sa ajungem la un campionat, al doilea, al treilea si, daca esti bravo si ajungi sus, iti doresti sa fii si mai sus. Ii multumesc lui Dumnezeu ca sunt azi aici si maine voi fi acolo. ” 
Esma HASSHASS, LUPTATOARE OLANDA: «Sunt pregatita de lupta. O sa iau centura cu mine, pentru ca e a mea. ” 
Aceasta, insa, nu va fi singura lupta feminina de maine. Moldoveanca Donna Cheli va da piept cu poloneza Alecia Zomkowski, intr-un superfight. 
Donna CHELI, LUPTATOARE MOLDOVA: «Intradevar, as dori sa inving in prima runda, sa castig lupta prin knock-out. Ar fi minunat sa nu obosesc si sa arat o lupta buna. ” 
La Gala K1 vor fi si doua turnee-piramida. Dmitrii Sirbu va concura la 65 de kilograme, iar in semifinale va da piept cu belarusul Valdis Beleavskii. In cealalta semifinala, se vor intalni un bulgar si un olandez. 
Dmitrii SIRBU, LUPTATOR MOLDOVA: «Sunt pregatit la maxim si motivat la 100 de procente. Cred ca va trece cu bine turneul. ” 
Inca un trofeu va fi expus in turneul-piramida al categoriei de 77 de kilograme. In semifinale, moldovenii Dorel Cristian si Constantin Rusu vor infrunta adversari din Anglia si, respectiv, Italia. 
Constantin RUSU, LUPTATOR MOLDOVA: «Cat de frumos sunt eu, asa de frumoasa va fi si lupta pe care o voi face. Cu fiecare lupta sunt tot mai increzut in puterile mele. ” 
 Dorin DAMIR, PRESEDINTE FEA: «Am hotarat primul turneu de K1 din acest an sa il facem foarte masiv, impulsiv, cu un show de zile mari. Vrem sa le oferim o sarbatoare tuturor amatorilor luptelor. ”   Gala K1 va avea loc la Sala Polivalenta din capitala si va include 18 lupte.