Pentru ex-campionul moldovean din categoria de 61 kg, Mihail Sirbu, Victoria în această confruntare este mai vitală ca niciodată.

31.01.2019

Pentru ex-campionul moldovean din categoria de 61 kg, Mihail Sirbu, Victoria în această confruntare este mai vitală ca niciodată.

 

EAGLES 11 Bantamweight bout. (Romania) Ioan Vranceanu vs Mihail Sirbu (Moldova).
Для молдавского экс-чемпиона в категории 61кг Михаила Сырбу победа в предстоящем поединке важна как никогда. Второе полугодие 2018 прошло для него не совсем удачно. 
Он проиграл титульный бой и супербой. Но Сырбу не из робкого десятка. Ему не страшны преграды в виде серьёзных соперников. Он будет стремится одержать победу любой ценой.
Сырбу 31 год, по профи он провёл 17 боёв, 11 выиграл и 6 проиграл. Является экс-чемпионом EAGLES в категории 61кг.
Его соперник, представитель соседней  Иоан Вранчану провел 19 поединков, 7 выиграл и 12 проиграл. Ему 36лет. Соответственно он чуть опытнее и будет стремится выиграть у Сырбу.

EAGLES 11 Bantamweight bout. (Romania) Ioan Vranceanu vs Mihail Sirbu (Moldova)
Pentru ex-campionul moldovean din categoria de 61 kg, Mihail Sirbu, Victoria în această confruntare este mai vitală ca niciodată. A doua jumătate a anului 2018 nu a fost de partea lui. Acesta a pierdut lupta pentru titlu și un superfight. Însă Sîrbu nu este ușor de intimidat. Nu se teme de obstacolele materializate sub forma unor rivali serioși. El va căuta să câștige cu orice preț. Sîrbu are 31 de ani, a petrecut 17 lupte la profesioniști, 11 câștigate și 6 pierdute. El este fostul campion EAGLES în categoria de 61 kg.
Oponentul lui, este reprezentatul țării vecine, Ioan Vrâncean. Are la dosar 19 lupte profesioniste, 7 victorii și 12 înfrângeri. Are 36 ani. Prin urmare, e puțin mai experimentat și va încerca să-i fure victoria lui Sîrbu.
EAGLES 11, February 16 !!! Chisinau, Manej Arena. Infoline – 079406906 . Online tickets –afisha.md. 
Watch live on FEAFIGHTS.TV