Молдавские СМИ о приближающемся турнире КОК WORLD GP 2014.

05.09.2014

 

Gala K-1 de la Chisinau va avea doi oaspeti de onoare celebri — Publika-Tv. Unul dintre cei mai buni luptatori K-1 din toate timpurile va fi oaspete de onoare al Galei de la Chisinau. Olandezul Remy Bonjasky va urmari turneul, care va avea loc pe 19 septembrie la Sala Polivalenta. Gala K-1 este organizata de Asociatia FEA.  

Remy Bonjasky va veni din nou in Moldova. Celebrul luptator K-1 a mai asistat in calitate de oaspete de onoare la o gala de la Chisinau in anul 2011. «Pentru anul acesta a fost planificata lupta lui Remy Bonjasky aici la Chisinau, dar in luna martie Remy s-a retras total din sport, nu se va mai lupta», a spus presedintele Federatiei K-1, Dorin Damir. Un alt oaspete de onoare al turneului va fi luptatorul K-1 din Romania, Daniel Ghita. «De mai mult nu reusea sa vina la Chisinau din cauza luptelor, care sunt planificate, dar acum va veni, il vom vedea, vom discuta», a mentionat presedintele Federatiei K-1, Dorin Damir.Gala K-1 va avea loc la Chisinau pe 19 septembrie si se va desfasura la Sala Polivalenta.

 

Olandezul Remy Bonjasky va urmări turneul, care va avea loc pe 19 septembrie la Sala Polivalentă. Gala K-1 este organizată de Asociaţia FEA.Remy Bonjasky va veni din nou în Moldova. Celebrul luptător K-1 a mai asistat în calitate de oaspete de onoare la o gală de la Chişinău în anul 2011.
Un alt oaspete de onoare al turneului va fi luptătorul K-1 din România, Daniel Ghiţă. În cadrul serii sunt programate în total 12 dueluri. Iniţial, organizatorii galei au planificat la Chişinău lupta dintre Cătălin Moroşanu şi Pavel Juravliov. Partida a fost însă anulată şi acum Juravliov se va bate cu Vladimir Tok.
Gala K-1 va avea loc la Chişinău pe 19 septembrie şi se va desfăşura la Sala Polivalentă

 

 

 

 

Luptatorul K-1 Maxim Railean a gasit o metoda inedita pentru a se pregati pentru Gala de la Chisinau — PRIME TV

Moldoveanul a disputat un meci de box si l-a invins la puncte pe un adversar din Turcia. Railean se afla acum in cantonament la Istanbul. Maxim Railean va reprezenta Moldova la Gala K-1, care va avea loc la Sala Polivalenta din capitala pe 19 septembrie. Alaturi de alti trei sportivi, el va lupta pentru centura de castigator al turneului in categoria de 65 de kilograme. In primul meci Railean il va intalni pe un luptator din Polonia. In cadrul serii sunt programate in total 12 dueluri.