Участница конкурса FEA QUEEN OF THE RING Светлана Ленивцева выиграла серебряную медаль на чемпионате по бодибилдингу.

29.04.2014

Участница конкурса FEA QUEEN OF THE RING Светлана Ленивцева выиграла серебряную медаль на чемпионате по бодибилдингу.

 

 

Участница конкурса FEA QUEEN OF THE RING Светлана Ленивцева выиграла серебряную медаль на чемпионате по бодибилдингу. Напомним что и Королева ринга 2012 — Надин Ожог также профессионально занимается бодибилдингом.

Молдавская спортсменка продемонстрировала свои формы на чемпионате по бодибилдингу среди женщин, прошедшем в Киеве, и получила серебряную медаль в фитнес-бикини. Светлана Ленивцева  покорила жюри своими скульптурными формами и хорошо разработанным телом. Соревнование проводится уже во второй раз год и не предусматривает каких-либо конкурсов – женщины должны были только продемонстрировать свои формы. В чемпионате участвовали 40 конкурсанток. Кроме серебряной медали, молдаванка получила и денежную премию. Ежедневные тренировки спортсменка сочетает с обязанностями матери, она работает танцовщицей в одном из столичных клубов и является визажистом. В Киеве на международных соревнованиях World Ladies Cup завоевала Светлана Ленивцева (на фото в центре).  Наши поздравления.

 

 

A luat medalie la campionatul de body building din Kiev . Cum arata MISS BIKINI din Moldova

O moldoveanca in varsta de 29 de ani a cucerit recent medalia de bronz la campionatul de body building pentru femei de la Kiev, iar acum se pregateste prentru un concurs prestigios de la Madrid. Svetlana Levnivteva petrece ore in sir in sala de forta si respecta un regim alimentar special.

Aici Svetlana a cucerit juriul prin formele sale proemimente si prin corpul bine lucrat. Concursul miss fitness bikini este la a doua editie si nu a implicat vreo proba, femeile doar au trebuit sa-si demonstreze formele. Iar pentru ca silueta perfecta necesita efort, Svetlana petrece aproape tot timpul in sala de forta.

Acum ea isi doreste sa castige concursul Arnold Classic din Madrid.  

Mai intai, Svetlana spera sa invinga in concursul national, care va avea loc in luna mai, a carei castigatoare va pleca la Madrid.

Svetlana a inceput sa practice body building-ul de la 17 ani. Si pentru ca de mica era atrasa de sport, a studiat la Academia de Sport din capitala, iar acum este antrenor personal. Cand intra in sala de forta, privirile barbatilor se intorc imediat.

Nici pe strada sau pe plaja nu are parte de mai putina atentie.

Ziua Svetlana are antrenamente cu clientii sai, iar seara este dansatoare in club. Apoi ajunge in sfarsit acasa, unde o asteapta fiica sa, Valeria, pe care o considera, ca orice mama, cea mai mare realizare a sa.