Pro TV Show incendiar la turneul Eagles MMA, de la Chisinau.

04.11.2018

Pro TV Show incendiar la turneul Eagles MMA, de la Chisinau.

 

Show incendiar la turneul Eagles MMA, de la Chisinau. Bielorusul Ivan Zhvirblia a cucerit centura de campion, dupa ce l-a invins la puncte pe moldoveanul Grigore Panfilii — VIDEO

Show incendiar si surprize, la turneul Eagles MMA, de la Chisinau. Bielorusul Ivan Zhvirblia a cucerit centura de campion, dupa ce l-a invins la puncte pe moldoveanul Grigore Panfilii. Luptatorii nostri au repurtat victorii dramatice, aseara, dar au fost si din cei care au cedat surprinzator.
Ivan Zhvirblia a fost superior in principalul duel al serii, cu Grigore Panfilii, pentru centura de campion in categoria usoara. Desi a inceput mai slab, bielorusul a fortat in rundele 2, 3 si 4 si a trimis cateva lovituri superbe spre adversar. 
In ultima runda, Panfilii a incercat sa obtina victoria print-un procedeu, insa adversarul s-a aparat exemplar. Zhvirblia a castigat prin decizia unanima a arbitrilor si i-a luat centura moldoveanului. 

Ivan ZHVIRBLIA, CAMPION EAGLES: «A fost o lupta importanta. La unii se intampla doar o data in viata, la altii de  multe ori. Am avut o dorinta imensa de cuceri centura si am facut-o. Am fost bine motivat. Le multumesc antrenorilor mei. » 
O victorie dramatica a obtinut aseara Alexander Romanov. Moldoveanul si-a fracturat un deget la mana dreapta, in debutul luptei, dar a continuat si l-a invins pe rusul Sultan Murtazaliev, prin knock-out tehnic, in a treia runda. 
Alexander ROMANOV, LUPTATOR MOLDOVA: «Domnul m-a ajutat astazi sa castig. Pentru asta, vreau sa multumesc familiei mele, echipei si sa-mi cer scuze de la mama si sotia mea, care sunt nevoite sa suporte asta. » 
Si Luca Poclit a smuls o victorie superba, in duelul cu Ilkin Gasimov, din Azerbaidjan. Luptatorul nostru a reusit un procedeu de strangulare, in a treia runda. 
Luca POCLIT, LUPTATOR MOLDOVA: «M-am asteptat sa fac un knockout in prima runda, dar nu mi-a iesit. Am crezut ca adversarul e un pic mai slab, dar a venit pregatit.» 
Totodata, moldovenii Vasile Suprovici si Mihail Sirbu au cedat luptele, cu sportivi din Kazahstan si Franta. 
Dorin DAMIR, PRESEDINTE FEA: «Lupte bune, interesante, la limita, foarte tehnice si tactice.» 
Turneul Eagles MMA, desfasurat la Sala Polivalenta din capitala, a fost la a 10-a editie. Urmatoarea este programata pentru luna februarie.