Inca un duel de foc! Maxim Bolotov si Pavel Voronin, din nou fata in fata?

06.11.2013

Inca un duel de foc! Maxim Bolotov si Pavel Voronin, din nou fata in fata?

 

Inca un duel de foc! Maxim Bolotov si Pavel Voronin, din nou fata in fata? Ce replici si-au aruncat
 
Marii rivali Maxim Bolotov si Pavel Voronin s-ar putea intalni in ring a doua oara in acest an. Ei vor participa la un turneu international, care va avea loc in decembrie la Chisinau. Iar daca vor ajunge in finala, vor lupta pentru titlul de campion in categoria supergrea la K-1. Ca de obicei, sportivii au facut un schimb de replici.
Luptatorii moldoveni de K-1 Maxim Bolotov si Pavel Voronin vor sa cucereasca centura celui mai puternic luptator in categoria supergrea la turneul Eagles World Series. Competitia  va avea loc pe 14 decembrie la Chisinau. Ca sa ajunga din nou fata in fata in ring Bolotov trebuie sa-l bata in semifinala pe Dragos Zubco, iar Voronin — pe Nicolae Ghinda. La ultima lupta, de acum o luna, Bolotov l-a invins pe Voronin. Ultimul spune ca vrea o revansa. 
Pentru a-l pregati mai bine, clubul la care se antreneaza Voronin i-a angajat un nou antrenor. Acesta pune accent mai mult pe loviturile cu bratul. 
De partea cealalta, Bolotov lucreaza intr-un regim obisnuit, dar recunoaste importanta unui eventual duel cu rivalul sau.
Dupa ultima lupta, Maxim Bolotov i-a aratat limba lui Voronin si a dansat.
Bolotov insa nu vede nimic grav in gestul sau si nu exclude ca se va da in spectacol si de aceasta, data daca va invinge. 
La turneul Eagles World Series vor participa si alti luptatori de top, printre care Constantin Tutu, Dorel Cristian sau Maxim Railean. In afara de duelurile K-1 sunt planificate si 4 meciuri dupa regulile MMA.
Sursa PRO TV Moldova.