Pro TV — Au facut show inainte de competitie si au promis sa-l faca si in cusca

02.11.2018

Pro TV - Au facut show inainte de competitie si au promis sa-l faca si in cusca

 

Au facut show inainte de competitie si au promis sa-l faca si in cusca. Luptatorii turneului Eagles MMA au participat la duelul privirilor, iar unii nu au venit cu mana goala — VIDEO

Au facut show inainte de competitie si au promis sa-l faca si in cusca. Luptatorii turneului Eagles MMA au participat, aseara, la duelul privirilor, iar unii nu au venit cu mana goala.
Pentru a-l speria pe adversar, Petru Buzdugan a adus… un buzdugan. Luptatorul moldovean este convins ca il va bate pe italianul Lucas Ghidelli

Petru BUZDUGAN, LUPTATOR MMA MOLDOVA: «Sunt tare ca buzduganul, am caracterul unui buzdugan si cred ca, pe data de 3, o sa-i mai conving pe toti ce inseamna asta.» 
Iar Vasile Suprovici a venit la duelul privirilor cu o vasla. Inainte de a face lupte, Vasile a practicat canotajul.
Vasile SUPROVICI, LUPTATOR MMA MOLDOVA: «Provin din sportul canoe. Asta mi-a dat motivatie, tarie. Vreau sa spun ca pe 3 noiembrie va asteapta un show deosebit, cel mai frumos.” 
Suprovici se va duela cu Vasily Goncharov, din Kazahstan. Main event-ul serii de maine va fi, totusi, lupta pentru titlu, in categoria de greutate usoara. Moldoveanul Grigore Panfilii il va infrunta pe bielorusul Ivan Zhvirblia.
Grigore PANFILII, LUPTATOR MMA MOLDOVA: «O sa demonstrez ca sunt campion. Voi lupta cu un caracter de campion.” 
Ivan ZHVIRBLIA, LUPTATOR MMA BELARUS: «Acum sunt calm. Cand intru in cusca, sunt alt om.” 
Editia a 10-a a Turneului Eagles MMA va avea loc la Sala Polivalenta din Chisinau si va include 13 lupte. Moldova va fi reprezentata de 14 sportivi.