Publika TV- Lupta titanilor în cușcă revine la Chișinău.

02.11.2018

Publika TV- Lupta titanilor în cușcă revine la Chișinău.

 

Lupta titanilor în cușcă revine la Chișinău. Moldoveanul Grigore Panfilii va lupta cu belarusul Ivan Zhvirblia pentru centura de campion

Totul este gata pentru turneul de lupte în cușcă «Eagles Fighting Championship-10”. Cu o zi până la gală, cei 26 de luptători ce vor ieși la rampă s-au contrat în «duelul privirilor». Chiar dacă rivalitățile sunt mari, sportivii și-au păstrat calmul. Cea mai tare confruntare se anunță a fi cea dintre compatriotul nostru Grigore Panfilii și belarusul Ivan Zhvirblia. Cei doi vor lupta pentru centura de campion în categoria de greutate de până la 70 de kilograme.
«Sâmbătă voi demonstra că sunt campion și merit această centură. Adversarul nu este gata pentru lupta cu mine.»
«Va fi o confruntare foarte frumoasă. Va câștiga cine este mai puternic. Nu voi spune nimic înainte de luptă. Atunci când voi intra în cușcă îmi voi arăta adevărata valoare», a declarat Grigore Panfilii, luptător MMA, Republica Moldova.
Într-o altă confruntare, Gheorghe Lupu îl va întâlni pe ucraineanul Dmitro Predebailo. Cei doi vor disputa centura de campion în categoria de greutate de până la 61 de kilograme.

«Sunt sigur că această centură va rămâne la noi acasă și nu voi oferi această centură nimănui. Promit!», a zis Gheorghe Lupu, luptător MMA, Republica Moldova.
În categoria grea, Alexandru Romanov îl va înfrunta pe Sultan Murtazaliev din Federația Rusă.
«Cred că va fi o luptă spectaculoasă, pe placul publicului. Sunt într-o formă fizică bună. Sper că adversarul este la fel de pregătit. Va fi o luptă fenomenală!», a spus Alexandru Rromanov, luptător MMA, Republica Moldova.
Competiția de la Chișinău va fi organizată de asociația FEA.
«Suntem la a zecea ediție a turneului Eagles. Avem un fight card destul de puternic. O spun toți specialiștii în domeniu. Avem lupte bune, lupte de centură», a declarat Dorin Damir, președinte FEA.
În cadrul galei de sâmbătă vor avea loc 13 dispute.