Не только Мировые, но и Молдавские СМИ обсуждают грядущее спортивное событие. ВИДЕО.

07.03.2013

Не только Мировые, но и Молдавские СМИ обсуждают грядущее спортивное событие, а именно турнир FEA PRESENTS VOL.10 K-1 WORLD GP 2013 MIDDLEWEIGHT TOURNAMENT IN MOLDOVA.

 

EURO- TV

O nouă competiție K-1 — la Chișinău! Unii din cei mai BUNI luptători din Moldova vor participa la turneul K-1 World Grand Prix 2013, care face parte din calendarul K-1 World Qualifying Tour (WQT). Competiția va avea loc la 30 martie, la Chișinău.Prin telefon, Dorin Damir, președinte FM WAK-1F, vice-președinte FI WAK-1F
 
În tabloul principal al K-1 WORLD GP 2013 Middleweight Tournament, la categoria de 85 kg vor lupta 2 reprezentanți din Moldova, Constantin Țuțu (Champion Thai Gym) și Victor Curtiș (Lion Muay Thai).
Aceștia se vor duela cu Leon Miedema (Olanda), Keith Allen (Marea Britanie), Radosław Paczuski (Polonia), Samir Kazimirov (Azerbaidjan), Javier Rolo (Spania) și Matas Stebuliauskas (Lituania).
Într-un meci rezervă se vor duela luptători din Ucraina și Lituania.
Pe lângă tabloul principal vor avea loc și calificări.
La K-1 MAX Final 16, moldovenii Cristian Dorel și Vitalie Matei vor lupta între ei, la categoria de 71 de kg.
La categoria grea va lupta Serghei Lashenko.
La Open Fight, Alexandru Col (Soul Gym) va lupta cu Denis Apăvăloaie (Lion Muay Thai).
În superdueluri vor lupta Igor Frunze (Soul Gym), la categoria de 63 de kg și Maxim Bolotov (Soul Gym), la categoria de +91 de kg.
K-1 WORLD GP 2013 va avea loc la 30 martie, la Chișinău.
Redactor: Sergiu CARAUȘ
 
 
Publika TV

 

Premieră mondială în Moldova.Ţara noastră va fi prima gazdă a unei competiţii de K-1 la categoria de 85 de kilograme. Pe lângă cele şapte lupte din cadrul turneului Middleweghit, vor mai avea loc dueluri cu participarea celor mai buni luptători de K-1 din Moldova, cum ar fi Maxim Bolotov, Denis Apăvăloaie sau Cristian Dorel.



În cadrul Galei, la turneul Middleweight vor participa opt sportivi, iar ţara noastră va fi reprezentată de Constantin Ţuţu şi Victor Kurtiş. Luptătorii moldoveni au început deja pregătirile pentru prima mare competiţie de K-1 din acest an. Sportivii de la clubul Soul Gym vor avea trei reprezentanţi la Gală. Aceştia vor avea câte o luptă la categoria superfight.



«Voi avea un adversar din România. Am urmărit deja video cu el şi am făcut cunoştinţă cu tehnica lui. Cred că voi face o luptă frumoasă», a spus luptătorul de K-1 Igor Frunză.



Unul din membrii clubului Suol Gym, Alexandru Kol va avea parte de un adversar mai cunoscut în Moldova, Denis Apăvăloaie.



«El este tot om ca şi mine.Totul este compus din oase şi muşchi. Cel mai important este dorinţa de a învinge», susţine luptătorul de K-1.



«Cel mai mult contează antrenamentul. Pot să spun că adversarii băieţilor mei sunt luptători de un nivel foarte înalt», a menţionat antrenorul Andrei Grosu.

 

 

 



Gala K-1 va avea loc pe 30 martie la Sala Polivalentă din capitală şi va începe la ora 17. În ţara noastră vor sosi luptători din opt ţări, iar invitatul de onoare va fi renumitul kickboxer olandez, Errol Zimmerman.