O PRIETENIE ADEVĂRATĂ: Palancica și Iurașco petrec fiecare zi împreună

01.05.2018

O PRIETENIE ADEVĂRATĂ: Palancica și Iurașco petrec fiecare zi împreună

Chiar dacă sunt din domenii diferite, luptătorul de arte marțiale mixte Denis Palancica și fotbalistul clubului Zimbru Chișinău Nichita Iurașco au legat o prietenie frumoasă. Cei doi sportivi petrec mult timp împreună şi se suţin reciproc înainte de competiţii.

În mai puţin de o lună, Palancica va participa la turneul Eagles Fighting Championship, aşa că cel mai bun prieten îl ajută de pe acum la antrenamente.
«Noi, de la un timp, am devenit de nedespărțit. Mereu ne susținem unul pe altul. Chiar să fim și la 100.000 de km distanță, cred că nu a fost o zi când să nu vorbim», a spus atacantul FC ZIMBRU, Nichita Iurașco.
«Deseori, când meciurile sunt aici, la Zimbru, eu mereu sunt prezent la orice meci. El vine la luptele mele, iar eu — la meciurile lui», a afirmat luptătorul MMA, Denis Palancica.
Cei doi prieteni îşi cunosc şi toate slăbiciunile.
«Nichita, când vine la mine acasă, nici nu intră să se salute la mine în cameră. Pur și simplu intră, merge direct înainte la dulapul cu ciocolatele, își ia mereu ciocolatele, apoi intră la mine în cameră cu etichetele de la ciocolate, mi le aruncă și doar atunci se salută», a mai adăugat luptătorul MMA, Denis Palancica.
Sportivilor le plac şi provocările, aşa că fiecare dintre ei încearcă să intre în pielea celuilalt. Denis îl învaţă pe Nichita să fie un bun luptător.
La rândul său, atacantul Zimbrului îi dezvăluie luptătorului secrete din culisele fotbalului. Denis a încercat să repete execuția fabuloasă a lui Cristiano Ronaldo din Liga Campionilor.
În prezent, Nichita Iurașco se antrenează pentru meciul din Divizia Națională de fotbal cu Dinamo-Auto Tiraspol, iar Denis Palancica se pregătește de confruntarea cu Gheorghe Lupu în cadrul turneului de arte marțiale mixte Eagles Fighting Championship, care va avea loc pe 26 mai, la Chișinău.