Первые тв репортажи о турнире EAGLES VII

05.11.2017

Первые тв репортажи о турнире EAGLES VII

 Luca Poclit a câştigat centura de campion în categoria de până la 77 de kilograme la turneul de arte marţiale mixte «Eagles Fighting Championship-7»

Sportivul şi-a adjudecat titlul după ce l-a învins într-o luptă tensionată pe un alt moldovean Sergiu Barbăroşă. După cinci runde, Poclit a fost declarat câştigător de către arbitri.
«Foarte tare mă mândresc. M-am străduit să înving. Se putea şi mai bine, dar mi-a fost milă de adversar. Vedeam că era obosit şi nu am lucrat cu toate puterile», a declarat Luca Poclit, luptător MMA
Cel mai rapid knock-out de aseară l-a reuşit moldoveanul Alexandr Romanov, care s-a impus în faţa uzbekului Husanov Ravşankhon după doar 2 minute. 
«În principiu pentru asta ne antrenăm în cantonament, anume pentru a arăta un adevărat show», a spus Alexandr Romanov, luptător MMA.
Românul Bogdan Barbu a obţinut o victorie spectaculoasă în faţa rusului Imran Kumîşev. Luptătorul de peste Prut l-a făcut knock-out pe adversar la finalul primei runde.
 «A ieşit exact aşa cum am aşteptat. Ştiam că trebuie să am răbdare, să aştept, să dau drumul la braţe şi sigur va cădea. Aşa şi s-a întâmplat», a spus Bogdan Barbu, luptător MMA.
La gala de aseară au mai obţinut victorii moldovenii Gheorghe Lupu şi Mihai Sârbu, iar Oleg Crăciun şi Nicolae Scorohod au suferit înfrângeri.
Din cele 12 lupte disputate în cuşcă 9 s-au încheiat înainte de limită.
«În general sunt mulţumit de show-ul din această seară, Eagles — 7. M-am aşteptat ca majoritatea luptelor să fie la limită. Lupta pentru centură a fost interesantă din punct de vedere tactic. A fost o luptă demnă de cele mai mari promoţii de MMA din lume», a zis Dorin Damir, preşedinte FEA.
Următorul turneu MMA Eagles Fighting Championship va fi organizat de Asociaţia FEA anul viitor, în luna februarie.

Завершился седьмой турнир Eagles Fighting Championship. 

Лука Поклит одержал победу в турнире по смешанным единоборствам Eagles Fighting Championship-7 в категории до 77 килограммов. Чемпионский пояс он получил, одолев в напряжённой борьбе, которая продолжалась пять раундов, другого молдаванина — Сергея Барбэрошэ.
«Я испытываю большую гордость. Я стремился к победе. Можно было выступить лучше, но я пожалел противника: заметил, что он устал, поэтому работал не в полную силу», — сказал боец MMA, Молдова Лука Поклит.
Самый быстрый нокаут провел молдаванин Александр Романов — ему хватило двух минут, чтобы одолеть борца из Узбекистана Равшанхона Хусанова.
Впечатляющей победы добился спортсмен из Румынии Богдан Барбу: своего соперника — россиянина Имрана Кумышева он отправил в нокаут в конце первого раунда.
«Получилось точно, как я рассчитал. Знал, что надо проявить терпение, ждать, а затем перейти в нападение, и тогда он точно упадет. Так и получилось», — отметил боец MMA, Румыния Богдан Барбу.
Среди победителей состоявшегося вчера гала, также молдаване Георгий Лупу и Михаил Сырбу. А вот Олег Крэчун и Николай Скороход потерпели поражение.
Всего состоялось 12 боев, из них девять завершились досрочно.
«В целом я доволен этим шоу, Eagles-7. Я ожидал досрочного завершения большинства боёв. Борьба за пояс с тактической точки зрения была интересной. Достойна самых значительных мировых встреч MMA», — сообщил президент FEA Дорин Дамир.
Ассоциация FEA организует следующий турнир MMA Eagles Fighting Championship в феврале.
 
Si-au impartit pumni si picioare, inchisi in cusca. 24 de luptatori au facut spectacol la un turneu international de arte martiale mixte Eagles — VIDEO
Si-au impartit pumni si picioare, inchisi in cusca. 24 de luptatori au oferit un spectacol de neuitat la turneul international de arte martiale mixte Eagles. Luca Poclit a cucerit titlul de campion al categoriei de 77 de kilograme.
 
Luca Poclit a dat piept cu Sergiu Barbarosa, pentru centura de campion. Au fost 5 runde tensionate, in care ambii luptatori, sustinuti frenetic de fani, au demonstrat ca merita victoria. La final, arbitrii au decis ca Poclit a fost mai bun. 
 
Luca POCLIT, CAMPION: «Multumesc lui Sergiu pentru asa o lupta frumoasa. Puteam si mai bine, dar l-am jelit. Vedeam ca se simte obosit si nu am lucrat cu toata puterea.” 
 
 Dorin DAMIR, PRESEDINTE FEA: «Lupta pentru centura a fost interesanta, foarte tactica, o lupta de cele mai mari promotion-uri.” 
 
 O victorie spectaculoasa a obtinut Alexandr Romanov. Acesta l-a distrus, in prima runda, pe Khusanov Ravshankhon, din Uzbekistan. 
Alexandr ROMANOV, LUPTATOR MOLDOVA: «Cand ei vin in tara noastra, e important sa nu uite ca acesta este pamantul nostru si aici noi facem regulile.” 
 
 A castigat aseara si Mihail Sirbu, detinatorul centurii de campion la 62 de kilograme. Poreclit Masina de Victorii, Sarbu l-a facut pe adversarul sau din Turkmenistan sa cedeze in runda a treia. 
 
Mihail SIRBU, LUPTATOR MOLDOVA: «Nu stiu din ce cauza, azi cam greu, dar am invins, totusi. Eu am mers pana la urma si am obtinut si asa intotdeauna. ” 
 
 Moldoveanul Nicolae Scorohod a cedat intr-o lupta stransa in fata rusului Arslan Eslemesov. 
 
Arslan ESLEMESOV, LUPTATOR RUSIA: «I-am aratat doar 5 la suta din ce pot. Am facut doar ceea ce a fost nevoie pentru a obtine victorie.” 
 
 In total, aseara, la gala MMA Eagles VII, desfasurata in Sala Polivalenta din capitala, au fost 12 lupte, dintre care 8 au fost castigate de moldoveni. 
 
Dorin DAMIR, PRESEDINTE FEA: «M-am asteptat ca majoritatea luptelor sa fie la limita.” 
 
 Urmatorul turneu Eagles, de la Chisinau, va avea loc anul viitor, in februarie.
 
Spectacol total aseară la turneul de arte marţiale mixte «Eagles Fighting Championship-7», care a avut loc la Sala Polivalentă din Chişinău.
Nouă din cele 12 lupte disputate în cuşcă s-au încheiat înainte de limită. Marele câştigător al serii a fost moldoveanul Luca Poclit, care a obţinut centura de campion în categoria de până la 77 de kilograme.
Luca Poclit şi-a adjudecat titlul după ce l-a învins într-o luptă tensionată pe un alt moldovean Sergiu Barbăroşă. După cinci runde, Poclit a fost declarat câştigător de către arbitri.
«Foarte tare mă mândresc. M-am străduit să înving. Se putea şi mai bine, dar mi-a fost milă de adversar. Vedeam că era obosit şi nu am lucrat cu toate puterile», a spus luptătorul MMA, Luca Poclit.
Cel mai rapid knock-out de aseară l-a reuşit moldoveanul Alexandr Romanov, care s-a impus în faţa unui sportiv din Uzbekistan în doar două minute.
«În principiu pentru asta ne antrenăm în cantonament, anume pentru a arăta un adevărat show», a afirmat luptătorul MMA, Alexandr Romanov.
Românul Bogdan Barbu a obţinut o victorie spectaculoasă în faţa rusului Imran Kumîşev. Luptătorul de peste Prut l-a făcut knock-out pe adversar la finalul primei runde.
«A ieşit exact aşa cum am aşteptat. Ştiam că trebuie să am răbdare, să aştept, să dau drumul la braţe şi sigur va cădea. Aşa şi s-a întâmplat», a spus luptătorul MMA, Bogdan Barbu.
La gala de aseară au mai obţinut victorii moldovenii Gheorghe Lupu şi Mihai Sârbu, iar Oleg Crăciun şi Nicolae Scorohod au suferit înfrângeri.
Din cele 12 lupte disputate în cuşcă 9 s-au încheiat înainte de limită.
«În general sunt mulţumit de show-ul din această seară, Eagles — 7. M-am aşteptat ca majoritatea luptelor să fie la limită. Lupta pentru centură a fost interesantă din punct de vedere tactic. A fost o luptă demnă de cele mai mari promoţii de MMA din lume», a spus preşedintele FEA, Dorin Damir.
Următorul turneu MMA Eagles Fighting Championship va fi organizat de Asociaţia FEA anul viitor, în luna februarie.